Najnovšie recenzie zo sekcie Penové puzzle
- vnucka podlozku dostala ako darcek a je velmi spokojna....
- Teple,krasne
Podložka top materiál odporúčam.
- Dostatočne veľká
- Tovar zodpovedá opisu
- po rozbalení podložka dosť výrazne zapácha, ale stačí to nechať deň vyvetrať na vzduchu a zmizne to. Výrobca to aj udáva v návode na použitie.
Spokojne nad ocakavania
- Po poskladaní dosť rozmerné, dieťa nemá tendenciu z plochy odchádzať
- Dajú sa použiť pri kúpaní, po namočení sa dajú čísla a zvieratká lepiť na obkladačky, neponárajú sa
- Praktická taška, puzzle sa dajú zobrať so sebou
- Cena dobrá, zodpovedá kvalite
- Rozmer jednotlivých puzzle je malý, takže ich môže rozoberať aj skladať aj malé dieťa - nie ako pri veľkých, kedy jedna puzzla je o veľkosti trištvrte dietaťa
- Je to produkt "dorob si sám". Po vybalení je potrebné povyberať zvyšky peny z očí zvieratiek o rozmere asi 2 mm, nebezpečné na prehltnutie
- Povyberali sme aj vnútorné časti písmen a čísiel, ostatne produkt je určený starším 3 rokov.
- Nedajú sa nadvihnút vcelku, rozpadávajú sa, ale to aj drahšie varianty.
Za tú cenu sme aj napriek drobným nevýhodám spokojní.
Puzzle je pekne ale ma poškodené niektoré štvorce a chybaju v číslach vyplne
- Absolutna spokojnost. Nas drobcek to miluje!
- Ziadne
- je to super ako hračka aj ako podložka do kúpeľne
S produktom som spokojná aj napriek tomu, že ho mame zatiaľ krátko.
- antibakterialne, aspon to tvrdi vyrobca
Puzzle su skvelé, mäkké. Trošku vypadávajú stredy, ale nie zo všetkých. Farby sú krásne a je to super aj pre menšie detičky, neobsahujú malé časti.
Splnil to čo som od neho očakával.
- Príjemné na dotyk
- Pekné obrázky
- Mäkké
- Ľahko udržiavateľné
- Mohlo by mať viac dielov. Kupovali sme až 2 sady.
Celková spokojnosť s produktom. Vzhľadom je to niečo iné, než bežne dostupné puzzle na trhu. Kvalita zodpovedá cene.
Spokojna s tovarom
- deti sa z nich tešia....
- Veľké
- Celkom dobra izolácia
- Pekné farby
- Písmenka a čísla vypadávajú
- Neodolné
Pekný, veľký penový koberec. Farebne krásny, žiarivý, ďeti taujmú tie farby. Avšak písmenká a čísla zvyknú vypadávať. Nie však na zemi, ja mam vrchný rad opretý o stenu a tam to zvykne.. za tú cenu ale dobre..
U nás nevýhoda, že mame psa, ktorý keď prejde cez pizzle hneď ostávajú dierky po pazúroch
Zobrazujem 101 - 120 zo 258 recenzií « Predchádzajúci 1...4 5 [ 6 ] 7 8...13 Ďalšie »