Najnovšie recenzie zo sekcie Penové puzzle
- Velmi pekny vyrobok
Hop Sport Podložka puzzle EVA 1cm 9 ks čierno/bielo/ modrá
Dominika Holicova
Pridané: 7. októbra 2024
(naposledy upravené 7. októbra 2024)
Zakúpený v Hop-sport
- Material
- Udrziavanie,
Objednala som si tovar ako podlahu pod stroje, co mame v izbe (posilovna). Je to dobry material, nic sa neklze, nezanechava nejake velke stopy po tazkych strojoch, dobre odzvucnuje. Za mna spokojnost. A moje kolena sa menej namahaju :D
Reakcia značky Hop-Sport
veľmi nás teší Vaša spokojnosť s tovarom od nás!
Tím obchodu Hop-Sport
veľkosť , váha, mäkkosť, skladnosť
Reakcia značky Hop-Sport
veľmi nás teší Vaša spokojnosť s tovarom od nás!
Tím obchodu Hop-Sport
Na stránke nebolo napísané že aj tie male kocky sa rátajú ako jedna čakala som zr keď bolo napísané 26kusov tak nebudú len 9 kusy také veľké ale všetky..
ok
veľkosť, kvalita, pestrosť tvarov, voľba obrázkov
Prišli mi zle puzzle objednala som si ružové a prišli mi šedé ..objednala som si ich ná Slovensko a zo Slovenska do Írska a teraz zísť že sú zle !!!!objednávala som si z vašej stránky len koly tomu že sú ružové a nikde inde som ružovú nezohnala a vy ste mi zaslali zle !!!
****
- odporúčam
Tovar odpoveda popisu a vyzera kvalitne. Kedze je v pouzivani 1 den tak sa tazko hodnoti objektivne. Uvidime po pol roku,roku :)
- lahke zlozenie, pekny design, makke a zaroven pevne
- rozchadza sa mi to obcas od seba, smyka sa to na podlahe na terase, ale nie moc
Odporucam aj cez niektore negativa, avsak za tie peniaze dobra kupa
Reakcia značky Hop-Sport
Ďakujeme Vám za hodnotenie!
V tomto prípade je potrebne zmeniť, len podlažie.
Tím Hop-Sport.
- Super
- Nič negatívne
super
- zapácha po plaste, musí sa najprv deň dva odvetrať a este opláchnuť vodou, potom je to OK
Reakcia značky Hop-Sport
srdečne Vás pozývame na ďalší nákup!
Tím obchodu Hop-Sport.
OK.
- Pevný materiál
- Veľké
- Ľahko sa skladá a rozkladá
Podložka je presne taká, aká mala byť.
Ten igelitový obal, v ktorom bola ta podložka (puzzle) ma troška slabší zips ale ide o samotnú podložku nie o ten obal.
- Pevný a za tie peniaze kvalitný vyrobok
Používam ako podložku pod terč . Dostačujúco tlmí odrazene šipky
Reakcia značky Hop-Sport
teší nás takáto úspešná spolupráca
Tím obchodu Hop-Sport.
- Milé, ľahučké, vkusné.
- Lenže ja som nevedela, že tie zvieratká su vyberateľné, plánovala som to ako podložku pod psa. Tak na to môžem zabudnúť Možno z toho vyrobím pelechy pre mačičky, kúpila som 2 balenia - veľké oči.
- Nedá sa povedať, že by to bolo lacné, vyše 12 eur balenie... ale nemám to s čím porovnať, nemám prehľad.
Zobrazujem 1 - 20 zo 258 recenzií [ 1 ] 2 3 4 5...13 Ďalšie »